Neste kurs: 10 oktober torsdager kl 17.45- 19.00 / 9 uker / kr 1620 / kurset er fullt

Gravidyoga passer for deg som er i svangerskap fra 16 uker og frem til fødselen.  Tiden mens du er gravid er fylt med mange, store endringer i kropp og sinn.  Yoga kan hjelpe deg på flere måter:

  • Styrke musklene rundt bekkenet, for å unngå plager.

  • Strekke kroppen for å finne energi, vitalitet, samt en mer behagelig kropp.

  • Lære teknikker (pust og bevegelse) som kan hjelpe deg i fødsel.

  • Styrke forbindelsen med barnet ditt og forberede deg til morsrollen

  • Bli kjent med andre gravide og dele erfaringer

  • Slappe av, finne ro og indre stryke.

Yoga for gravide er en mild treningsform. Vi jobber med mikro-bevegelser (enkle strekker og styrketrening) og litt annerledes øvelser som er spesielt nyttige for gravide. Treningen er basert på grunnprinsippene i yoga om konsentrasjon og tilstedeværelse; og om å lytte til dine grenser og om å ta vare på deg selv. 

Du kan overføre tapte timer fra ett kurs til et annet, ved videre påmelding, også til mor & baby kurs. Så tenk på kurspris som et klippekort. Du kan gjøre yoga frem til dagen du føder. 

Yoga for gravide passer for friske gravide. Dersom du sliter med smerter i bekkenet , åpent bekken, blødninger,  eller andre forhold som kan påvirke svangerskapet  så må du sjekke med - og få godkjenning for trening fra lege/jordmor før påmelding til kurs. All trening gjøres på eget ansvar.  

Hva sier kundene? 

"Må bare si tusen takk for en fantstisk fin høst på yoga. Jeg er overbevist om at det hadde massen av æren for at fødselen gikk så bra! Alle jordmødren og barnepleier som var innom skrøt noe veldig av pusten min.  :-D ;-) Så tusen hjertelig takk :-)."

" Jeg har vært kjempe fornøyd med gravidyoga, takk for bra timer!"

“Tusen takk for to flotte kurs med gravidyoga. Det har vært godt for kropp og sjel. Få dager etter siste kurskveld fikk jeg god hjelp av teknikkene jeg har lært hos deg, da disse to kom til verden :)”

"Jeg hadde en fin fødsel, ikke bare fordi det gikk så fort, men også fordi jeg følte jeg hadde så mye mer i verktøykassa mi for å hjelpe meg selv gjennom riene enn jeg hadde ved første fødsel. Og det er absolutt takk til deg og det fine kurset ditt. Jeg skal anbefale deg på det varmeste!"

"Takk for gode yoga timer. Jeg hadde en fin og rask fødsel og klarte å puste meg godt gjennom det hele. Gravidyogaen hjalp meg godt og bidro til at det ble en god opplevelse".

"Jeg hadde kjempe god nytte av pusteteknikkene under fødselen :-) Følte det var lettere å hente seg inn igjen."

"Takk for deilig yoga."

"Tusen takk for noen flotte måneder med kurs, lærte utrolig mye som jeg tok med meg under fødselen. Fikk skryt av jordmor for hvordan jeg jobber gjennom riene, og det er mye takket være deg og kurset. Anbefaler gravidyoga til alle gravide 😊"

"Lørdag kveld kom min datter til verden, 2 uker før termin. Med sine 2730 g og 46 cm er hun likevel sjef i huset. Jeg fikk skryt for pusting og bevegelse. Alt i alt var det en fascinerende opplevelse. Det var til tider grusomt vondt, men jeg klarte huske på at riene går over. Takk for god hjelp på kurs."