Neste kurs: oppstart tirsdag 20 August / 12.00 - 13.30 / 8 uker / kr 1440

Kurset er for deg med baby fra 6 uker og opp til krabbestadiet (ca 7 månder). Vi gjør barselyoga, babymassasje og du vil også lære litt om spebarnsutvikling. 

I barselyoga er fokus på å styrke bekkenbunn og de dype kjernemusklene, skape stabilitet i bekkenet og 'lukke' kroppen etter svangerskapet. Det er enkle øvelser som du gjør sammen med babyen. 

Babymassasje er en koselig aktivitet som fremmer nærhet og styrker båndet mellom deg og barnet ditt.  Du vil lære en annerkjent massasjeteknikk som du kan anvende gjennom hele oppveksten: eldre barn elsker også massasje. På kurset demonstrerer jeg på babydokke: kun foreldre masserer sin baby! Babymassasje kan bidra postivt på flere måter: styrke samspill og tilknytning, hjelpe deg å tolke babyen sitt språk og signaler og det kan virke lindrende og gi bedre søvnmønster. 

Kurset er også sosialt og hyggelig. Du vil få snakke med andre mødre om foreldrerollen og ting som opptar dere i hverdagen. Du vil lære om tema innen spebarnsutvikling og foreldrerollen som; berøring, barnegråt, kommunikasjon, søvn og mye mer. Praten i kurset er for å støtte deg i morsrollen.

Jeg er  IAMI sertifisert babymassasje instruktør (international association of infant massage). Bildet til venstre viser meg og sønnen min på kurs i 2003.

Hva sier kundene?

"Jeg vil bare si tusen takk for nok et fantastisk kurs! Vi lærte mase, koste oss enormt og gikk derfra og gledet oss til neste uke"

"Et veldig flott kurs! Min datter og jeg koste oss veldig. En fin måte å knytte mor-barn bånd på, og en fin anledning til å treffe andre mødre og barn."

" Vi koste oss og gledet oss til hver gang. Renate var rolig og fikk meg aldri til å føle at jeg gjorde noe feil. Hvis ikke Ella var i massasje modus var det ok og jeg kunne allikevel se på og lære". 

"Saga og jeg har kost oss masse på dette kurset."

"Anbefales på det strekeste"

"Kjempefornøyd og kan virkelig anbefales."

" Flott måte å få hjelp til å lære å forsterke båndet mellom baby og mor. Virker også beroligende på barnet!" 

"Kurset har vært bra for både meg og babyen :-) Veldig fornøyd!"

"Tusen takk for mor og barn kurs. Det har vært utrolig bra for min del. Jeg har nå kommet i gang med moderat trening på treningssenter og jeg tror at både øvelsene fra gravidyoga og mor og barn kurs har gjort meg rustet og sterk til å begynne å trene igjen 😊. Babymasasjen er noe jeg kommer til å praktisere mye fremover. Det har vært lærerikt, koselig og gitt et nytt tilknytningsverktøy.  Jeg kommer til å lære mannen min å gjøre babymassasje også😊."