Jeg underviser en mild form for ‘Hatha’ yoga. Ordet Hatha betyr ‘fysiske bevegelser’ og det er øvelser som; styrker de dype kjernemusklene; utfordrer din balanse og koordinasjon; og som strekker og åpner opp kroppen.   Yoga kan også gi deg økt kroppsbevissthet, bedre kroppsholdning, og mer energi. Opplevelsen av tilstedeværelse, og det å av å være i harmoni med seg selv og omgivelsene er sentrale begreper. Yoga er en fantastisk form for selvpleie:  bevege kroppen, roe nervesystemet, og lytte til hvordan ting er innvendig.

Alle kursene passer for nybegynnere.

KURSBESKRIVELSER:

  • Klassisk yoga (mandag kl 17.30.) En time om gir styrke og smidighet. Vi gjør enkle somatisk øvelser, solhilsen, hunden som ser ned m.m. Dette er min mest fysisk krevende time, men vi gjør aldri hodestående eller andre mer akrobatisk yoga øvelser (fordi jeg tror ikke det er så sundt for folk flest).

  • Yin yoga (torsdager kl 19.15). En roligere time med liggende øvelser hvor fokus på å strekke kroppen og på avspenning. Dette er en time som kan hjelpe deg stresse ned på slutten av uken og sove bedre.

  • Enkel yoga (Tirsdag dagtid kl 10.15 og Onsdag kl 10.15) En enkel time med fokus på mobilitet og bevegelighet for deg som pensjonist, sliter med helse, ikke har trent på en stund, eller som trives best med en mild og rolig treningstype på dagtid.

Hva sier kundene?

"Fikk bare lyst til å si takk for de herlige timene du gir. Jeg gleder meg til hver gang, og nyter hvert sekund av timen. Jeg hviler i måten du underviser på, og den tydelige instruksjonen du gir. Kroppen jubler! "

" Jeg er blitt helt hekta på dette! Føler meg så mye sterkere, strammere og mykere." 

"Yoga gjør meg utrolig godt, og du en er flink og behagelig som instruktør" 

"Takk for flotte, nyttige kurs" 

"Idag er jeg så rolig etter gårsdagen yoga. Helt nydelig!"

"Tusen takk for noen deilige yoga-timer. Jepp, jeg er hekta :-)"

"Renate - du er fantastisk! Stemmen din er som balsam for sjelen, du gjør learning by doing, du er mild og ven og vakker og positivt innstilt - i dine timer får jeg roet meg ned, hentet meg inn, og da fungerer livet optimalt"

"Jeg føler meg mykere og ser frem til yoga hver uke. Du har den perfekte stemmen, som får meg til å slappe av." 

"Jeg gleder meg til hver eneste nydelig time. Det er en god treningsform som passer meg utmerket." 

'Jeg er veldig takknemlig for at jeg fikk delta på yogakurs hos deg. Det har gjort godt for både kropp og sjel.'

"Fantastiske timer🙏"

"Du er god og jeg elsker øvelsene dine som gjør kroppen god 😉❤️"

"Jeg setter stor pris på timene."

"Det gjør veldig godt for kropp og sjel."